Uw verhaal doen, anderen helpen met uw ervaringen?

U heeft een verkeersongeluk gehad, of een ongeval op het werk. Uw arts heeft een fout gemaakt, of misschien bent u het slachtoffer van een misdrijf geworden.

Dat is niet alleen voor u ingrijpend. Ook uw naasten en de mensen in uw directe leef-, woon- en werkomgeving zijn of worden hierdoor geraakt.

Wat is mij overkomen? Hoe moet ik nu verder? Wie kan mij helpen? Zijn er lotgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt, en wat kan ik van hen leren? Vragen die even logisch als confronterend zijn.

Op Mijnletselverhaal.nl vind je positieve verhalen van letselschadeslachtoffers en hun naasten. Zij vertellen wat hen is overkomen, en hoe zij erin zijn geslaagd om hun leven weer op te pakken, hoe zij konden ópleven na letselschade.
Hun verhaal heeft hen geholpen: om te verwerken, te delen, op te bouwen, en de toekomst opnieuw inhoud en betekenis te geven.

Hun verhaal kan ook anderen steun en hulp bieden. Zo wordt bijna ieder verhaal afgesloten met een bruikbare tip of advies, om lotgenoten net dat extra steuntje in de rug te geven.

Ieder slachtoffer is uniek, en dus is ieder letselverhaal uniek. Het vertellen van jouw ervaringen verrijkt zowel jezelf als mogelijk vele anderen met wie jij jouw verhaal kunt delen via Mijnletselverhaal.nl.

Wilt u ook uw eigen verhaal vertellen en lotgenoten helpen?

Klik hier om uw eigen verhaal in te sturen